A Bíráló Bizottság javaslatot tett az érdi szennyvízcsatorna hálózati tender eredményére

Lezárult az ajánlatok értékelése az érdi csatornahálózat kivitelezésére kiírt közbeszerzési eljárásban. A Bíráló Bizottság megfogalmazta javaslatát, amelyet azonban a szabályok szerint még jóvá kell hagynia az illetékes kormányszervnek is. Reményeink szerint ez hamarosan megtörténik, így terveink szerint 2011. június 14-én hivatalosan is eredményt hirdetünk az érdi hálózatépítési tenderen.

Az eredmény kihirdetését követően 10 nap az ú.n. „szerződéskötési moratórium”. Amennyiben ez alatt nem érkezik jogorvoslati kérelem, szerződést lehet kötni a nyertes kivitelezővel. Amennyiben nincs akadálya a szerződéskötésnek, haladéktalanul nekifogunk az építési munkáknak.

Az Érd és Térsége Szennyvízelvezetési Program keretében a települési szennyvízcsatorna hálózatok kivitelezése tárgyában két közbeszerzési eljárás zajlik. Az egyik eljárás keretében az Érd-Kelet és Érd-Nyugat területekre, míg a másik eljárás keretében Diósd és Tárnok települések területére fogalmaztuk meg a kiírást. Mind az Érd-Kelet, mind az Érd-Nyugat területeken belül 3-3 részterület különíthető el. A megadott határidőig mindkét területre 5-5 pályázó (konzorcium) jelentkezett.

Érd, 2011. június 8.

Kovács Péter Barna

projekt vezető

Comments Closed

Hozzászólások lezárva