A nulladik ütem utcái térképen ábrázolva!

A megfelelő térképre kattintva megtekintheti a környéken tervezett szennyvízcsatorna építéseket!

Itt tekintheti meg a 4. részvízgyűjtő területén a nulladik ütemben szennyvízcsatorna építéssel érintett utcákat, térképen ábrázolva. Nagyításért kattintson a megfelelő linkre!


4. részvízgyűjtő, 0. ütem nagyobb térképen való megjelenítése

 

Itt tekintheti meg az 1. részvízgyűjtő területén a nulladik ütemben szennyvízcsatorna építéssel érintett utcákat, térképen ábrázolva. Nagyításért kattintson a megfelelő linkre!


1. részvízgyűjtő, 0. ütem nagyobb térképen való megjelenítése

 

Itt tekintheti meg a 2. részvízgyűjtő területén a nulladik ütemben szennyvízcsatorna építéssel érintett utcákat, térképen ábrázolva. Nagyításért kattintson a megfelelő linkre!


2. részvízgyűjtő, 0. ütem nagyobb térképen való megjelenítése

 

Itt tekintheti meg a 6. részvízgyűjtő területén a nulladik ütemben szennyvízcsatorna építéssel érintett utcákat, térképen ábrázolva. Nagyításért kattintson a megfelelő linkre!


6. részvízgyűjtő, 0. ütem nagyobb térképen való megjelenítése

 

Itt tekintheti meg az 5. részvízgyűjtő területén a nulladik ütemben szennyvízcsatorna építéssel érintett utcákat, térképen ábrázolva. Nagyításért kattintson a megfelelő linkre!

5. részvízgyűjtő, 0. ütem nagyobb térképen való megjelenítése

 

Itt tekintheti meg az 3. részvízgyűjtő területén a nulladik ütemben szennyvízcsatorna építéssel érintett utcákat, térképen ábrázolva. Nagyításért kattintson a megfelelő linkre!

3. részvízgyűjtő, 0. ütem nagyobb térképen való megjelenítése

 

 

Az oldal folyamatos feltöltés alatt!

Comments Closed

Hozzászólás

az “A nulladik ütem utcái térképen ábrázolva!”
 1. Punka György szerint:

  Tisztelt Simó Úr!

  “Itt tekintheti meg az 3. részvízgyűjtő területén a nulladik ütemben megépíteni tervezett utcákat, térképen ábrázolva.”
  Kérem,ne bántódjék meg, de valaki bizonyára fogalmazásgátlót szedett. A térképen jelölt utcák már régen megépültek, aszfaltozott kivitelben.
  Most akkor mi épül itt a nulladik ütemben?

  • Simó Károly szerint:

   Tisztelt Punka Úr! Az a valaki én voltam! 🙂
   Elnézést kérek, valóban pongyola volt a fogalmazás! Természetesen arra gondoltam, hogy a csatorna épül meg az adott utcákban!

   • Punka György szerint:

    Tisztelt Simó Úr!

    Mondhatnám azt is, hogy sejtettem, – mármint, hogy a csatornákról van szó – de jobb így, pontosítva.
    Már csak azbidőpont egyeztetésre várunk.

    Üdvözlettel

    Punka György

 2. Tóth Gyuláné szerint:

  Tisztelt Simó Úr!
  Úgy gondolom Ön sokkal tájékozottabb mint én. kérem segítsen! Az újságból nem tudtam kivenni az engem érdeklődő területről semmit.
  A Rákóczi Ferenc utca közepénél lakom. Melyik ütemben kerülünk sorra?Az időben körülbelül mikorra tehető?
  Tisztelettel: Tóthné

  • Simó Károly szerint:

   Tisztelt Tóth Gyuláné!
   Az újságban azokat az utcákat (egészen pontosan utca-szakaszokat) közöltük, ahol most a nulladik ütemben építés lesz. Az Önöket érintő szakasz megépítése előtt meg kell épüljön a befogadó csatorna, azaz, ahová folyhat a szennyvíz ebből a szakaszból.

   Tehát meg kell épüljenek az előtte levő szakaszok, amelyek jelen esetben: Mátyás Király utca (Rákóczi u.-Hunyadi u. közti szakasza), Hunyadi utca (Mátyás Király u.-Könyves Kálmán u közti szakasza), Könyves Kálmán utca (Hunyadi u.- Kossuth Lajos u. közti szakasza). Ezért várhatóan egy későbbi ütemben kerül sorra, amikor az előbb jelzett szakaszok már megépültek. Kérem türelmét, hisz minden utca sorra kerül, de a műszaki előírásokat be kell tartani!

   • Tóth Gyuláné szerint:

    Tisztelt Simó Úr!
    Köszönöm a válaszát. Bár arra nem kaptam választ hogy , körülbelül mikorra várható a mi utcánk környéke. Tisztában vagyok hogy, konkrét időpontot nem tud adni, csak egy hozzávetőlegesre gondolta. Na mindegy.
    Ami a türelmet illeti ,úgy gondolom hogy, már nagyon régóta az vagyok . Még 1981-ben ,amikor építkezni kezdtünk, azt mondták: Ne csináljuk nagy emésztőt, mert hamarosan jön a csatorna. Azóta felépült a házunk és várjuk a csatornát. Az emésztő ürítése nem kevés pénzt visz el.
    Szóval a türelemről ennyit. Most is várunk türelemmel. Csak jó lett volna “látni az alagút végét”
    Tisztelettel Tóthné

 3. Fazekas Balázs szerint:

  A Zólyomi utcában egyáltalán még ebben az évezredben lesz csatorna? Mert még út sincs. Úgy látom bukik az ÚNIÓS lovetta! Talán újra kellene gondolni a Megyei Jogú Város fogalmát….

  • Simó Károly szerint:

   Tisztelt Fazekas Balázs!

   A Zólyomi utcában (hasonlóan a többi olyan utcához, amely az M7-estől Délre, a Fundokliától Nyugatra vannak) az EU-s pályázati feltételek szerint ebben a programban nem építhető szennyvízcsatorna. Ennek legfőbb oka, hogy a Fundoklia völgyön – mint természetvédelmi területen – nem lehet átvezetni a szennyvízcsatornát.

   Arra kérném, hogy ne kívánja lakótársainak a veszteséget, az EU-s pénzek és saját – évek óta befizetett – pénzeinek elvesztését. Itt több, mint 14.000 érdi család közösen tett erőfeszítéséről van, ami meg is fog valósulni. Ennek nyomán javulni fognak az életkörülmények és valóban közelebb leszünk ahhoz, amit a megyei jogú város fogalma takar.

 4. Dr Bognár Ferencné szerint:

  Tisztelt Simó Úr!

  Érdligeten az Olt utcában nincsen csatorna Ez az utca nem szerepel sem az utcalistán, sem a térképen.
  A mellette lévő Ondova utcában már van csatorna, / itt hagyták abba a csatorna építést /- Olt utcáb-
  an nincsen, – a mellette lévő Nyitra utca már szerepel mindkét helyen.
  Kérdésem , az Olt utca miért maradt ki? Rendszeresen fizetünk. :
  Válaszát várva üdvözlettel:
  Dr Bognár Ferencné

  • Simó Károly szerint:

   Tisztelt Dr Bognár Ferencné!
   Szeretném megnyugtatni, hogy az Olt utca nem maradt ki a csatornázási programból! A következő ütemek egyikében fog megépülni. Sajnos nem lehet minden utcában egyszerre kezdeni.
   Azt is érdemes tudni, hogy az ütemek csak tervezési dokumentumok szintjén különülnek el, a valóságban időben egyik a másik után következik. Önök csak annyit fognak látni, hogy egyik utca után következik a másik!

 5. Farkas György szerint:

  Tisztelt Simó Úr!
  Szeptember első napjaiban kaptam egy értesítőt a konzorciumtól. A bekötés pontosítása végett, Ekkor megnéztem a neten a térképet még a túzok utca jelölve volt (kékkel) a második ütemre. Most még jelölve sincs csak a fecske utca és a zámori út. A kérdésem .Megváltozott az ütemterv? Mikor kerülünk sorra?

  Köszönettel: Farkas György

  • Simó Károly szerint:

   Tisztelt Farkas György!
   Nincs tudomásom arról, hogy változott volna a nulladik ütem. A térképeket én készítettem, de a következő ütemeket még nem tudtam bejelölni, tehát valami félreértés lehet…
   A kivitelezők által leadott ütemtervben az utca egyik szakaszát idén decemberre, a másik szakaszt jövő áprilisra jelezték.

 6. S.Bitskey Katalin szerint:

  Kedves Károly,
  ez év szeptemberében kezdünk építkezni Érd, Begónia utcában (….szám), a kérdésem az, hogy a mi körzetünkben csak az Alsóvölgyi utcára lehet majd csatlakozni, vagy a Begónia utcában is lesz csatornahálózat?
  köszönöm a választ S.Bitskey Kata

  • Simó Károly szerint:

   Kedves Kata!

   Üdvözlünk Érden! 🙂
   Lesz csatorna a Begónia utcában is! 🙂
   Javaslom, hogy érdeklődjetek a Csatornamű Társulat irodájában, hogy mi a helyzet az érdekeltségi hozzájárulás fizetésével. Ha most vásároltátok, érdemes tisztázni az eladóval, hogy ki, hogyan rendezi a hozzájárulást!

   • S.Bitskey Katalin szerint:

    szia Károly, Köszönöm a válaszodat, remélem jövő nyáron már teljesértékű érdiként találkozhatunk!!:-)
    üdv Kata

 7. Tarcza József szerint:

  Tisztelt Simó Úr!

  Érdeklödnék, a nulladik ütem pontos kezdéséről, annak befelyezéséről. Különösen a Kalotaszegi utcában.

  Köszönettel: Tarcza József

  • Simó Károly szerint:

   Tisztelt Tarcza József!
   A Kalotaszegi utcában a kivitelezők közlése szerint jövő hétfőn (szeptember 26-án) vonulnak fel. Most először a Börzsönyi utcáig terjedő szakasz készül el, majd következik a Késmárki utcáig tartó szakasz.

 8. Terdik Anita szerint:

  Tisztelt Simó Úr!

  Érdeklődni szeretnék a Bakonyi utcáról ebben az évben el e kezdik a csatornát?de ha nem akkor mikor számíthatunk arra hogy elkezdik ?
  Köszönöm

 9. Nagy Judit szerint:

  Tisztelt Simkó Úr!

  Az Ágnes utca/Aranka utca sarkán lakom. A környéken nagy építkezés indult el. Nálam még senki nem járt, hogy hol fog a lakásomba bekötni a szennyvíz. Kérdésem, hogy mit kell tennem ahhoz, hogy ki ne maradjak a közmű építésből? Másik kérdésem, hogy az Ágnes utcában mi a tervezett haladási ütem? Most csak a gyűjtő csatornát építik ki, vagy már a rákötések is megvalósulnak a tél előtt? Lesz-e aszfaltozva az utca a közmű építés után?
  Üdvözlettel:
  Nagy Judit

 10. Simó Károly szerint:

  Tisztelt Nagy Judit!

  A kivitelezők bedobták az értesítőt minden érintett ingatlanra, hogy mikor kezdenek és meddig tart a munka. A részletekről az értesítőben megjelölt munkavezetővel tud egyeztetni.

  A értesítést az utcákban kitett táblákon is megtették. Egyik ilyent le is fényképeztem: https://erdicsatornazas.hu/wp-content/uploads/2011/09/cecilia_4.jpg

  Szintén vele lehet egyeztetni a bekötővezeték helyéről is, amennyiben a 2009-ben elkészült felmérésben megjelölt hely nem felel meg, vagy akkor nem találkozott a felmérőkkel.

  Jelenleg a gerincet és a bekötővezetéket építik ki. Ez utóbbi a telken belül max. 1 méterre elhelyezett tisztítónyílásig tart (a tisztítónyílás is benne van). A rákötés idén nem lesz lehetséges. Előbb még meg kell történnie a műszaki átadásnak, próbáknak. Várhatóan leghamarabb január-februárban lehet rákötni a háztartást a már kiépített bekötővezetékre.

  Az utca helyreállítása – a műszaki előírásoknak megfelelően – ideiglenesen történik a csatorna építés után. A konszolidációs időszakot követően a végleges helyreállítás során az EU-s előírások szerint csak az eredeti útállapot állítható helyre. Tehát ha nem volt korábban aszfalt, akkor nem lesz aszfaltozva.

  • Nagy Judit szerint:

   Tisztelt Simkó Úr!

   Ne haragudjon, hogy ellent mondok Önnek, de hozzám kizárólag a múlt héten dobott be az érdi iparosokat tömörítő szervezet egy szórólapot. Ergo, semmit nem tudtam arról, hogy 2009-ben az utcában felmérték a bekötéseket. Hallani hallottam arról, hogy egy-két házba bekopogott valaki, hogy hová szeretnének bekötni? Vártam, hogy hozzám is jön valaki, vagy legalább kapok egy papírt, hogy kit hívjak fel, de semmi. Én eddig azt hittem, hogy a mi utcánkban majd csak jövőre vagy az után lesz csatorna. A környékemen intenzív építkezés folyik. Minden nap többször sétáltatom a kutyáimat, az Ön által lefényképezett táblával nem találkoztam.
   Sem leveléből sem a térképvázlatból nem derült ki számomra, hogy az Ágnes utcával végülis mi is a helyzet? De ezek szerint keresnem kellene egy műszakvezetőt, az Ő elérhetőségét meglelem a lefényképezett táblán, és az az ember majd elmondja, mit tegyek?
   Nehogy félre értsen, semmilyen bántó, támadó szándék nincs bennem, de sajnos elég jelentős információ hiánnyal küszködök csatorna terén.
   Üdvözlettel:
   Nagy Judit

   • Simó Károly szerint:

    Tisztelt Nagy Judit!
    Köszönöm észrevételeit, természetesen értem, hogy ha az utcában látja a munkát, szeretné minél előbb tudni, hogy mikor érnek Önhöz is. 🙂

    Félreértés van, sajnos akkor nem volt időm utánanézni, hogy Önt is érinti-e a most zajló munka, ezért csak annyit írtam, hogy amennyiben érinti, akkor kellett erről értesítést kapjon. Amennyiben nem kapott, ezt azt jelenti, hogy most még nem érinti. Kérem tekintse meg az online egyenleg ellenőrző segítségével, hogy mi az Ön ingatlanához is rendelt csatorna jel. Ez az a tervezői jelzés (E…/…) formátumú, amelynek segítéségével azonosítják az egyes utcákat, utcaszakaszokat.

    Jelenleg a környéken a Csilla, Cecília, Anna utcákban dolgoznak illetve az Ágnes utca elején. Ezeket a fenti térképen, a 4-es részvízgyűjtőnél tekintheti meg.

    Az Ágnes utca többi szakasza egy későbbi ütemben épül, akkor tehát biztosan fog kapni Ön is értesítőt! 🙂 Az ott megjelölt személy lesz a felelős azért, hogy Önnel egyeztesse a bekötés helyét. Nem biztos, hogy ugyanaz lesz, mint aki a Cecília utcában látható fényképen van, hisz elképzelhető, hogy a kivitelező egy másik brigádja lesz a munkavégző. Kérem kis türelmét!

 11. Áder József szerint:

  Tisztelt Uram!
  A Liptói utcában lakom. Kérdésem egyszerű.
  Feltételezve, hogy az építés és műszaki átadás ütemterv szerint halad, valamint hogy a rákötést és annak műszaki átvételét is időben elintézem, mikor kezdődhet részemről a csatorna használata legkorábban.
  Üdvözlettel
  Áder József

  • Simó Károly szerint:

   Tisztelt Áder József!
   Jelenleg nincs erre nézve pontos időpont a kivitelezők részéről.

   Itt publikáltuk a következő ütemeket térképen ábrázolva: https://erdicsatornazas.hu/a-nulladiktol-a-masodik-utemig/
   A Liptói utca a 3. részvízgyűjtő 2. ütemében van, ami azt jelenti, hogy – az időjárástól függően – pár hónapon belül megtörténik a csatornafektetés.

   Az utcai gerinc kiépítése után leghamarabb 3-4 hónappal lehet elkezdeni a rákötést, amennyiben a befogadó csatorna is kész van és tudja fogadni a szennyvizeket (az Önök utcája esetén ez várhatóan így lesz, hisz a Késmárki és a Lőcsei utca érintett szakaszai már elkészültek).

   A teljes csatornázási programra nézve 2014 közepe az a dátum, amikor mindenki használhatja a csatornát.

 12. Riskó Attila szerint:

  Kérdésem a következő. A Leányka utca mikor kerűl sorra mert a szomszédos utcák már készen vannak. Köszönöm a választ. Riskó Attila