A posta kézbesíti a következő féléves csekkeket

Az áprilistól esedékes csekkeket már nagyon sokan megkapták. Kérjük várjon türelemmel, minden levél már a postán van, várhatóan napokon belül kézbesíti!

Comments Closed

Hozzászólás

az “A posta kézbesíti a következő féléves csekkeket”
 1. Csatorna hozzájárulás ingyen!

  A Big Mix Plusz – víz-, gáz-, fűtéstechnikai és barkács kereskedelmi – kft. felajánlja a csatorna társulás összes tagjának- Érd, Tárnok, Diósd -, hogy a boltjában, a befizetett közmű hozzájárulási összeg teljes mértékben levásárolható. Így az összes befizetett összeget felhasználhatják, akár a csatorna rákötés anyag szükségletére. Továbbá bármilyen más termékre, hisz a kft. teljes palettájára vonatkozik a kedvezmény. Legyen szó kerti szerszámról, csavarokról, elemről, vasanyagról, szaniterről, csaptelepről, hosszabbítóról vagy akár radiátorról stb.

  A levásárlás menete:

  1. Fizesse be a közmű hozzájárulás aktuális összegét, úgy ahogy eddig is tette.

  2. A befizetésről, átutalásról szóló bizonylattal keresse fel az üzletet a nyitvatartási időben. Hétfőtől- Péntekig 07.00-17.00 óráig, Szombaton 08-12 óráig (Érd, Zámori út 22)

  3. Válasszon a termékeik közül legalább 20000 forint értékben és a részszámla teljes összege levonásra kerül.

  +1. Minden vásárlásnál csak egy csekk vagy átutalási megbízás használható fel. De a már visszamenőleg befizetett, befizetést igazoló bizonylattal is lehet vásárolni.

  Az akció egészen, a csatorna hozzájárulás utolsó befizetési időpontjáig tart. Részletfizetés esetén: 8 év 2605 ft./hó Egyösszegű 250000 ft. befizetés esetén: 20000 ft-onként 2605 ft. vásárolható le. A közmű hozzájárulás befizetéséről, átutalásáról szóló bizonylatra, amit felhasználnak a vásárlásnál, cégpecsét, dátum és aláírás kerül. Ez az elszámolás és a felhasználás tényét igazolja. Igény esetén, a házhoz szállítás ingyenes az érintett területeken.

  És, hogy ezzel a kezdeményezéssel ki jár jól? Itt tényleg mindenki.

  * Az itt élő lakosság, aki így kvázi ingyen jut a csatornához. Visszakap a cégtől 250000 ft-ot.
  * A mostani városvezetés, aki az együttműködéssel ingyenessé tette a lakosság számára a csatornázást. Hozzájárulásonként 250000 ft-ot spórolva az itt élőknek.
  * Az Érdi Csatornamű Vízgazdálkodás Társulat, aki időben hozzájut a pénzéhez, hisz az akció a fizetési hajlandóságot is ösztönzi.
  * A Big Mix Plusz kft., aki – kidolgozta és felajánlotta a lakosság számára ezt a rendkívüli lehetőséget – a nyeresége nagyrészét a vásárlóknak adja, így forgalom növekedést generál.

  Kérjük, válasszon forgalmazott termékeink közül és éljen Ön is e rendkívüli lehetőséggel.

  Várjuk szeretettel üzletünkben. http://www.bigmixplusz.hu
  Köszönjük, hogy felkeresett minket!

  Üdvözlettel:

  Csengeri Attila

  Ügyvezető tulajdonos

  Big Mix Plusz kft.
  http://www.bigmixplusz.hu