Aktuális kérdésekről az Érdi TV-ben

Sikeres volt a tisztító bővítésére kiírt közbeszerzés, tavaszra zárul a csatorna hálózatra kiírandó közbeszerzés. Egymilliárd százharminc millió forint fölött a társulati tagok megtakarítása.


Comments Closed

Hozzászólás

az “Aktuális kérdésekről az Érdi TV-ben”
 1. Kazi Imre szerint:

  Tisztelt csatorna társulat !
  Kérdéseim a következök :
  Mi az oka, hogy még a mai napig nem jelent meg az ÚJ közbeszerzési kiirás a csatornahálózat
  kivitelezésére ?
  Ki vagy mely szervezet akadályozza a kiirást ?
  Hogy lesz betartható a határidő ?
  Csak nem időhuzásra játszanak ?
  Hozzák nyilvánosságra a valódi okokat, mert igéretekkel tele a padlás !
  Köszönöm.

  • Simó Károly szerint:

   Tisztelt Kazi Imre!

   Az ok nagyon egyszerű: a tegnapi napig nem érkezett meg a minisztériumból a közbeszerzési dokumentáció jóváhagyása. Ezért – ennek hiányában – nem jelenhetett meg a közbeszerzési felhívás.

   Bizonyára egyetértünk abban, hogy ha minden készen áll – a pénz is megvan, mind az önrész, mind a támogatás, kész vannak a kiviteli szintű tervek is – a beruházó is abban érdekelt, hogy minél előbb kezdődjön a hálózat-építés is. Semmi racionális indoka nincs arra, hogy ha rajta múlna, miért ne kezdené minél előbb a munkát.

   A határidők tarthatók lesznek. Létezik egy – tartalékokkal tervezett – ütemezés, amelynél rövidebb határidőt is vállalhatnak a pályázók. A kritikus útvonal a tisztító volt, ott azonban már elindult a munka, van leszerződött kivitelező, tehát megoldódott. A hálózat építéssel be lehet érni a tisztító kapacitást, hisz amúgy sem lehetne élőre kötni, amíg nincs meg a szükséges tisztító kapacitás.