Bővül a társulatunk érdekeltségi területe

Ma és holnap a szervezők felkeresik azon utcák lakóit, akik a tavalyi szervezés során nem kaptak arra lehetőséget, hogy belépjenek a társulatba. Olyan ingatlanokról van szó, amelyek olyan utcarészben vannak ahol a korábbi tervezések során a tervezők úgy látták, hogy a terület nem felel meg a pályázati feltételeknek (lakóépületek sűrűsége, közcsatorna építésének költsége, stb). Azóta sikerült tisztázni, hogy be lehet venni a programba és el is készültek a tervek, engedélyek.

Az érintett utcák: Zengő utca, Jolán és Júlia utcák egy része (a korábbi rész kibővítése a temető utáni résszel), Iskola köz, Kasza köz, Kenbygel köz, Nyereg köz.

A szervezés során az érdekeltek a tavalyihoz hasonló feltételekkel léphetnek be: egy összegben 250.000 Ft, részletekben fizetve havi 2.605 Ft.

Ha valaki nem tartózkodik az ingatlanán, a Társulat Alispán u. 8-ban levő irodájában is aláírhatja a szükséges dokumentumokat. Telefonon érdeklődni a 0623/521340-es telefonszámon lehet.


Comments Closed

Hozzászólás

az “Bővül a társulatunk érdekeltségi területe”
  1. Szabo Rudolf szerint:

    A felsorolt utcákon kívül még van-e olyan utca amelyen nem megy át a csatorna? Ha van ilyen, akkor mi ennek az oka. Egy példát tudok írni: Kökény utca. A kökény utcaiak akkor hogyan oldják meg a bekötést? A szolgalmi joggal történő megoldás nem minden esetben lehetséges.
    Mindenképpen kérek választ.