Elindult az érdi térségi szennyvízprogram megvalósítása! Szerződést kötöttek az érdi szennyvíztisztító bővítésére kiírt tenderen győztes Konzorciummal

Miután a határidőig nem érkezett jogorvoslati kérelem, így megkötötték a kivitelezési szerződést a tisztítóra. Ismert, hogy 2010. november 10-én eredményt hirdettek az érdi szennyvíztisztító-telep bővítési munkáinak megtervezésére és elvégzésére kiírt pályázaton. A jogszabályok szerint 2010 november 30-ig még nem volt megköthető a kivitelezési szerződés. A  kivitelezési szerződés minisztériumi ellenjegyzését követően a beruházó átadja a munkaterületet a kivitelezőknek, és elkezdődhet a munka!

Az eljáráson nyertes Érd EK-2010 Konzorcium tagjai az Euroaszfalt Kft. és a KÖZGÉP Kft.
Az Euroaszfalt Kft szennyvízberuházások terén szerzett referenciái közül megemlíthető Szeged szennyvíztisztítójának és szennyvízcsatorna hálózatának bővítésében és fejlesztésében, Zirc szennyvíztisztító telepének fejlesztésében és bővítésében, Sopron és környéke csatornázási programban, Hatvan és környéke csatornázási programban, Debrecen csatornázási programjában való részvétele.

A KÖZGÉP és alvállalkozói részt vettek a veszprémi és debreceni csatornázási programokban, valamint ismerős számukra az érdi tisztító is, hisz a legutóbbi, 2005-ös érdi tisztító fejlesztésben is részt vettek.


Comments Closed

Hozzászólás

az “Elindult az érdi térségi szennyvízprogram megvalósítása! Szerződést kötöttek az érdi szennyvíztisztító bővítésére kiírt tenderen győztes Konzorciummal”
 1. Horváth Ilona szerint:

  Azt szeretném megtudni, hogy mennyi a szerződés nettó összege, milyen befejezési határidővel történik meg a kivitelezés, és a megkötött szerződésben milyen részhatáridők, fizetési határidők, no és pontosan milyen szerződéses feltételek kerültek meghatározásra.
  Hol lehet olvasni a megkötött szerződés teljes szövegét?

  Mikor kerül sor az tulajdonosokat érintő csatorna hálózat kiépítésére és üzembe helyezésére.
  A csatorna-hálózat építésére vonatkozó szerződést már megkötötték?
  Az hol és mikor lesz olvasható a társulati tagok, illetve az érintettek számára?

 2. Szabó János Ferenc szerint:

  Tisztelt Simó Károly Úr!
  A 2010. dec. 20.-án kelt tájékoztatójából számomra nem derült ki, hogy az érdi szennyvízcsatorzázási programban a vezetékhálózat kiépítésére van-e érvényes pályázat ( vannak-e már kivitelezők ).
  Ha kiválasztásra kerültek az erre a munkára alkalmas cégek, akkor mikor fog elkezdődni az építési program, a kivitelezésre vonatkozóan van-e ütemterv, netán megtudható-e az első ” kapavágás” helye és ideje, illetve vannak-e kieemelten fontos helyek a kivételesen szélsőséges, csapadékos időjárás miatt.?
  Tisztelettel kérem a feltett kérdéseimre amennyiben mód van válaszolni sziveskedjenek.
  Tisztelettel: Szabó János Ferenc