Eredményes volt az érdi szennyvíztisztító bővítésére kiírt tender! A győztes az Érd-EK-2010 Konzorcium

2010. november 10-én 10 órai kezdettel eredményt hirdettek az érdi szennyvíztisztító-telep bővítési munkáinak megtervezésére és elvégzésére kiírt pályázaton.

Az ajánlatkérő Társulás a meglévő érdi szennyvíztisztító telep teljes körű, korszerűsítéssel egybekötött bővítésének tervezésére és kivitelezésére kért ajánlatokat. Ez 75.000 lakos egyenérték (LE) kapacitásról a dokumentációban meghatározott követelmények szerint 130.000 LE kapacitású tisztítóra bővítést jelent.

Az eljárás eredményes volt. Három ajánlattevő jelentkezett, ebből kettő konzorcium. Az eljáráson nyertes a EUROASZFALT Építő és Szolgáltató Kft. és KÖZGÉP Építő és Fémszerkezetgyártó Kft. alkotta Érd EK-2010 Konzorcium lett. A nyertes Konzorcium 3.098.000.000 Ft-ért vállalta el a munka elvégzését, 876 nap alatt. Azt vállalta továbbá, hogy az általa megvalósított műtárgy üzemeltetési költsége éves szinten nem haladja meg a 155.124.719 Ft-ot.

Elmondható, hogy nagyon szoros verseny volt, hisz a második helyezett nagyon kevés pontszámmal maradt el a nyertes konzorciumtól a fenti három fő bírálati szempont értékelésében.

A jogszabályok szerint 2010 november 30-ig még nem köthető meg a kivitelezési szerződés. Amennyiben eddig az időpontig nem érkezik jogorvoslati kérelem az eljárás eredménye ellen, akkor megköthető a szerződés és még idén lehetséges a munkaterület átadás, majd ezt követően a munkakezdés.


Comments Closed

Hozzászólások lezárva