Figyelemfelhívás a tájékoztatással kapcsolatban

Ismételten tájékoztatjuk, hogy a csatornázási programmal kapcsolatban kizárólag az alábbi lehetőségeken lehet hiteles tájékoztatást kapni:

  • Társulati tagsággal kapcsolatos kérdések (tagsági viszony, adásvétel, öröklés, stb), pénzügyi kérdések (részletfizetés, befizetések, egyenlegegyeztetés):

Érd, Szabadság tér 12. alatti iroda, Telefon: 0623/521340, email: info@erdicsatornazas.hu

 

  • Csatornázási programmal kapcsolatos műszaki információk (utcai hálózatépítés, panaszok, bejelentések, belső bekötések, akkreditált mérnökök, stb):

Érd, Alispán u. 8. alatti iroda, telefon: 0623/520330, email: muszak@erdicsatornazas.hu

Az érdi TESCO-ban NINCS ügyfélszolgálati irodánk! Ott a most zajló csatornázási programmal kapcsolatban nem tudjuk, hogy ki és milyen tájékoztatást ad. Ezt azért tartjuk fontosnak leszögezni, mert többen fordultak hozzánk panasszal, hogy az ottani irodánkba mentek volna be, ahol az ütemezéssel, tervezéssel és egyéb, csatornabekötést érintő műszaki kérdésekkel kapcsolatban nem megfelelő tájékoztatást kaptak. Tehát az ott kapott tájékoztatásért felelősséget vállalni nem tudunk, hisz legjobb tudomásunk szerint ott kizárólag egy belső bekötésekkel foglalkozó magánvállalkozás van, akinek sem joga sem lehetősége nincs hivatalos tájékoztatást adni a csatornázási programmal kapcsolatban.


Comments Closed

Hozzászólások lezárva