Kamerával vizsgálják az elkészült csatornaszakaszok minőségét

A napokban megkezdték az elkészült csatornaszakaszok kamerás vizsgálatát. Kattintson és nézze meg az Érdi Tv erről készült riportját! Izgalmas! 🙂


Comments Closed

Hozzászólás

az “Kamerával vizsgálják az elkészült csatornaszakaszok minőségét”
 1. Punka György szerint:

  Tisztelt Simó Úr!

  A Lóránd utca alsó szakaszánál, a Koppány utca torkolatánál is folynak a “nulladik ütem” csatornaépítési munkálatai. Ma, hazaérkeztünkkor örömmel láttuk, hogy a Lóránd utca közepét is felmarták. A közlekedést, az udvarokról történő kiállást még nem akadályozza a középen felmart,majd visszatöltött útburkolat, de ,- mivel a munkák feltehetően folytatódnak – igen örülnénk, ha időben tájékoztatást kapnánk, mikortól kell a gépkocsikkal a környező utcák valamelyikében menedéket keresnünk.

  Üdvözlettel

  Punka György

  • Simó Károly szerint:

   Tisztelt Punka Úr!

   Ha úgy építik, ahogyan a többi utcában, akkor reményeim szerint nem kell a környező utcákban menedéket keresniük. Eddig szinte mindenhol sikerült megoldani azt, hogy mindenki hazamehessen estére. Ugyanis úgy dolgoztak, hogy amit reggel kiástak, azt estére vissza is temették. Ha csak a terepviszonyok miatt nincs ennek akadálya, remélem, Önök esetében is meg tudják oldani!

  • Punka György szerint:

   Tisztelt Simó Úr!

   Köszönöm a részleges tájékoztatást. Mivel a Kont utcát és a Koppány utcát is úgy bontották, hogy a megközelítés igen nehéz volt és az ottani kocsik egy része éppen a mi házunk előtt parkolt, voltam bátor érdeklődni, miszerint:
   …”de ,- mivel a munkák feltehetően folytatódnak – igen örülnénk, ha időben tájékoztatást kapnánk, …”
   Attól tartottam, hogy esetleg elveszett a tájékoztató, figyelemfelhívó levélke, ami az építés időpontját közölte. Amennyiben továbbra sincs még csak hozzávetőleges időpont sem, várunk türelemmel.

   Üdvözlettel

   Punka György

   • Simó Károly szerint:

    Tisztelt Punka Úr!
    A helyszínen a következőket tudtam meg:
    Beszéltem otthon levő utcabeliekkel is, akik megerősítették, hogy a munkák kezdete előtt megkapták az értesítést.
    A helyszíni vezetőtől megérdeklődtem, hogy ők hogyan egyeztetnek a lakókkal. Elmondása szerint azt pontosan nem tudják megmondani, hogy melyik napon érnek oda egy adott ingatlanhoz, de amint haladnak előre, a következő napon sorra kerülő ingatlanokhoz becsengetnek, vagy valamilyen módon felveszik a kapcsolatot azzal, aki napokon belül sorra kerül. Újabb írásos értesítést nem dobnak be. A haladási sebesség függ a talajviszonyoktól is. Azt tudom javasolni, hogy ha napközben nem tartózkodnak otthon, telefonon egyeztessenek az utcában munkát végzők vezetőjével.

    Elmondása szerint eddig mindenki be tudott este állni az ingatlanjára, ami az utca szélessége miatt érthető és indokolt is. Tény, hogy amíg munkaterület az utca, kissé nehéz autóval közlekedni, kerülgetni kell a kiálló csöveket és sár is van. De én magam is el tudtam menni autóval ezen akadályok mellett.

    • Punka György szerint:

     Tisztelt Simó Úr!

     Köszönöm a személyes ellenőrzéstés a választ. Miután napközben általában dolgozunk, számítottam rá,hogy nem találnak itthon. erre az esetre szól az írásos értesítés. Annak viszonylag kevés a valószínűsége, hogy egyik sem éri el az érdekeltet, de vannak csodák. Így azután csak azt kérem, adja meg az illetékes elérhetőségét, hogy telefonon érdeklődhessem. Mivel a részletes munkaterület meghatározásban a Lóránd utca eleje, – 7/2, 7/3, 7/4 -nem szerepel (nem is szerepelhet, természetesen) – telefonszámokat sem tudom.

     Üdvözlettel

     Punka György

 2. Simó Károly szerint:

  Holnap a környéken járok, megpróbálok újabb információkat szerezni a helyszínen.