Online egyenleg ellenőrzés és az ingatlanhoz rendelt csatorna-jel azonosítása

A nap bármely órájában online ellenőrizheti befizetéseit és aktuális egyenlegét, az ügyfélszámának megadásával. Ezt  erre a linkre kattintva teheti meg.

Ugyanezen a címen megtekintheti az Ön ingatlanához rendelt ún. „csatorna-jelt” is. Ez azért fontos, mert több olyan utca is van, amely esetében a szennyvízcsatorna építése több szakaszban zajlik. Az egyes szakaszokat különböző „csatorna-jelek” azonosítják. Ahhoz, hogy Ön egyértelműen azonosítani tudja, hogy a sajtóban közölt csatorna jel (E-…./…. ) formában vonatkozik-e az Ön ingatlanára, ismerni kell a tervezők által használt megfelelő „csatorna-jelt”.

Tervezzük, hogy ugyanitt egy utcára, házszámra kereshető adatbázisban egy kb. várható időpontot is meg lehessen tudni, amikor az adott ingatlan sorra kerülhet a csatorna építésben. Amíg ez az adatbázis elkészül, türelmüket kérjük!


Comments Closed

Hozzászólás

az “Online egyenleg ellenőrzés és az ingatlanhoz rendelt csatorna-jel azonosítása”
 1. Kátay Sándor szerint:

  Kérem, szíveskedjenek tájékoztatni, hogy nálunk mikor kerül sor a csatorna építésére?

  Azonosító: […]
  Utca Házszám Helyrajzi szám Hozzárendelt csatorna jel
  TÚRÓCZ 6[..] […] E-145-1/1-4-0

  Egyúttal szeretném megjegyezni, hogy az utca neve helyesen: TURÓC !

  Köszönettel – Kátay Sándor

 2. Simó Károly szerint:

  A kivitelezőtől kapott információ szerint dolgoznak az adott utcában.

 3. Joó Erika szerint:

  Kérem szíves tájékoztatását arra vonatkozóan, hogy az egyösszegű befizetést teljesítők hol tudják megnézni a csatornajelüket!
  Az online geyenleglekérdező az ügyfélazonosító elküldése után közli, hogy csak a részletfizetők adatait tudja megjeleníteni. Nyilván nem az egyenlegemre vagyok kíváncsi, hanem a csatornajelre, de így ezt sem mutatja meg a rendszer.
  Különösen szeretném megtudni az ingatlanhoz (befizetéshez) rendelt csatornajelet, mivel 2011. október 13-án írtam már egy hozzászólást az egyik cikkük után, de ez az írás nemes egyszerűséggel eltűnt az oldalról és válasz sem érkezett rá. (A cikk: “39. heti előrejelzés a várható szennyvízcsatorna építési munkákról Érd területén” 9. számú hozzászólás, közvetlenül Kátay Sándor után.)

  Tisztelettel
  Joó Erika

 4. Simó Károly szerint:

  Tisztelt Joó Erika!
  Egyelőre csak azt tudjuk biztosítani, hogy az egyenleg lekérdezés mellett megjelenjen online a csatornajel, remélem hamarosan elkészül az a kereshető adatbázis, ahol a csatornajelen kívül a kb. munkavégzés ideje is meg fog tudni jelenni. Kérem türelmét!
  Az Önök esetében ez E-1-3/1-4-7

 5. Ádám Vali szerint:

  Kedves Károly!
  Még októberben megnéztem a János 33 csatjelét.
  Az újságban egyeztettem,ez a kék-kel szedett jel volt.(mert hogy 2 jel van a János utcára)
  Ott szept 1én azt írtad ,hogy a kék-kel szedett jelet fogják előbb csinálni.
  Ma nov 21én látom,hogy az utca másik végét csinálják mégis.
  Én nekem nem sürgős,majd jönnek,de akkor ,hogy van ez?
  Köszönöm a válaszod
  Ádám Vali

  • Ádám Vali szerint:

   Helyesbítek,mert történés volt.

   Bedobták a cédulát,telefonszámmal,beszéltünk velük,jövő héten kezdenek.
   Akkor nem is érdekes ,hogy kék jel van nem.

   Ádám Vali

  • Simó Károly szerint:

   Kedves Vali!
   Igen, a nekünk leadott ütemezés szerint ez volt a terv. Az élet néha hoz olyan eseteket, hogy változnak dolgok… Ott konkrétan az történt, hogy a fővállalkozó egyik alvállalkozó csapata nem tudott egy másik utcában indulni a közműegyeztetések miatt, ezért előrevettek nekik néhány utcát, így az általad jelzett is. Így ezzel megelőzték a “normál” ütem szerint haladó csapatot. De gondolom, senkinek nem okoznak gondot azzal, hogy valahol hamarabb megjelennek a vártnál! 🙂

   • Ádám Vali szerint:

    Károly!
    Megkezdték utcánkban is a csatornázást.
    Most jön a „DE.”
    Tegnap beszéltem valakivel, aki azt mondta, hogy a mi házunk nincs azon a tervrajzon, amin bejelölik, hogy ki kéri a csatornát, és ki nem! Magyarul, mi nem kértük a rajz szerint. Nem értettem. Mondtam, hogy fizetjük a csatorna hozzájárulást. Elhitte. Minden rendben van. Bejelölték piros csíkos szalaggal a helyet.
    Férjem ma felhívta őket, mint kiderült az alvállalkozót, hogy érdeklődjön, hogy mikor kerül ránk a sor? Válasz: önök nem kérték. Mondta, hogy kértük. Alvállalkozó felhívta fővállalkozót. Az alvállalkozó visszaszólt, hogy rendben van, jönnek.
    Ha nem vagyok otthon, mikor becsönget, az egész ki sem derül.
    Tanulság: legyél otthon munkaidőben.
    nemcsak szóban, telefonon is érdeklődj
    Á.Vali

    • Simó Károly szerint:

     Kedves Vali!

     Valami irtózatosan nagy félreértés lehet!! Most néztem meg a nálam levő rajzokat, ti még csak nem is az utolsó ház vagytok, még utánatok is több ház be lesz kötve. Ez ráadásul nem “kérem-nem kérem” alapon működik, ha be van rajzolva, mindenkinek be kell kötni! Holnap elmegyek megnézni, mi lehet az oka!

 6. Dr Bartoné Bujdosó Judit szerint:

  Tisztelt Simó Károly Úr !

  Kérem, szíves tájékoztatását, hogy a Rozsnyói utcában mikor kerül sor a csatorna
  építésére ?

  Tisztelettel

  Dr. Bartosné Bujdosó Judit

  • Simó Károly szerint:

   Tisztelt Dr. Bartosné Bujdosó Judit!

   A Rozsnyói utca a kivitelezők tájékoztatása szerint az ütemezési szempontok alapján egy későbbi időpontban lesz ütemezve, ami azt jelenti, hogy jövő év közepéig egészen biztosan nem kerül sorra. Jelenleg nem ismert ennél pontosabb kezdési dátum.

 7. Kis Attila szerint:

  Tisztelt Simó Károly!

  Az egyenleglekérdezőnél láttam, hogy a címemhez rendelt csatornaszám E-14-5/1-27-6-2. A honlapon található pdf-ben megkerestem: az ingatlanunkhoz tartozó csatorna jel: E-14-5/1-27-11. Kell-e a fenti eltérést valahol jeleznem, vagy előfordulhatnak ilyen pontatlanságok a rendszerben és nem kell vele törődnöm. Az 1-27-6-2 -es csatornára biztosan nem tudok majd rákötni, mert nem elég, hogy messze van és 4 telken át vezetne a rákötő cső, de még arrafelé emelkedik is az utca.

  Tisztelettel:
  Kis Attila

  • Simó Károly szerint:

   Tisztelt Kis Attila!
   Átnéztem az egész környéket és nekem úgy tűnik, hogy két ingatlana esetében 1-27-11 van, két ingatlana esetében pedig 1-27-6 (a végén nincs …-2 !).

   • Kis Attila szerint:

    Tisztelt Simó Károly!
    Az Almafa utca tetejéről van szó. Két szakasza érdekes: egyik a Fenyőfa fölé eső rész (Ez a Fenyőfán futó 1-27-6-ba torkollik), meg az Égerfa fölé eső rész (ami az 1-27-11-es és ez az 1-27-0-ba torkollik).
    Almafa 66-68-70-72-74 talán még a 76 is az 1-27-11-hez esik míg az Almafa 78-tól fölfelé az 1-27-6-2-höz esik (esetemben csak a páros oldali számozás érdekes). Az Almafa 68-as szerintem 1-27-11-esre kellene rákössön, de a befizetőazonosítónál nem ezt írják, hanem az 1-27-6-2-es végűt. Ez a problémám.

    • Simó Károly szerint:

     Az Almafa 72-ig 1-27-11. Köszönöm, hogy jelezte! (nem volt eddig hrsz az ingatlan mellett, ez lehetett a probléma…)

     • Kis Attila szerint:

      Tisztelt Simó Úr!
      Én köszönöm, hogy ilyen gyorsan javította. További kellemes ünnepet kívánunk!

      Tisztelettel:

      Kis Attila