Rendeződik a később csatlakozók ügye is – Küldöttgyűlést tartott a Társulat

2013. május 27-én megtartotta éves ülését a Társulat Küldöttgyűlése.

A küldöttek az időközben elhunyt vagy lemondott küldöttek helyett új tagokat választottak.

Ezt követően a küldöttek újabb öt évre megválasztották a Társulat elnökét és elnökhelyetteseit, az Intéző Bizottság, valamint az Ellenőrző Bizottság tagjait.

Külön napirendi pontban megvitatták a Társulat 2012. évről szóló beszámolóit (a beszámoló több részletekben ide kattintva letölthető: Beszámoló 1, Beszámoló 2, Beszámoló 3, Beszámoló 4, Kiegészítő melléklet 1, Kiegészítő Melléklet 2) és elfogadták a 2013. évi tervezett költségeket.

A beruházó önkormányzati Társulás projektvezetője, Kovács Péter Barna beszámolt a beruházás előrehaladásáról, aktuális állapotáról.

Külön napirendi pontban határoztak a küldöttek arról, hogy aki május végéig nem fizette be a hozzájárulást, ezen túl 355.000 Ft-ot kell fizessen. Azt is meghatározták, hogy azon utcák esetén, ahol a Társulat szervezésekor még nem volt tisztázott, hogy milyen módon történik a csatornázás, az ingatlantulajdonosoknak az Intéző Bizottság egyedi kérelem alapján mérsékelheti a hozzájárulás összegét, azonban ez nem lehet kevesebb, mint 300.000 Ft.


Comments Closed

Hozzászólások lezárva