Szemétszállítás a csatornaépítéssel érintett utcákban

Az Érdi Kommunális Hulladékkezelő Kft. (továbbiakban: ÉrdKom Kft.) Ügyfélszolgálatával történt egyeztetés nyomán, tájékoztatjuk a csatornaépítés által érintett utcákban lakó ingatlantulajdonosokat a háztartási hulladék elszállításának lehetőségeiről:

1. Ha a csatornaépítés miatt a hulladékszállítási napon az ÉrdKom Kft. járműve nem tud bejutni az utcába, akkor a következő napon ismét megkísérlik a szemétszállítást.

2. Ha a csatornaépítéssel érintett utcából az ingatlanok tulajdonosai a hulladékszállításra kijelölt napon a keresztező utcákba ki tudják vinni a hulladéktároló edényzeteket, úgy azokból a hulladékot az ÉrdKom Kft. elszállítja.

3. Ha e két nap egyikén sem járnak eredménnyel, ez esetben: az ÉrdKom Kft. a következő héten, a kijelölt szállítási napon, az addig keletkezett többlet hulladékkal együtt, szállítja el a háztartási hulladékot a csatornaépítés miatt korábban felbontott utcából. Ezen eseti alkalmakkor a hulladéktároló mellé nem csak az ÉrdKom Kft. szabványos zsákban lehet kihelyezni a többlet hulladékot, hanem bármilyen egyéb zsákban.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!


Comments Closed

Hozzászólások lezárva