Szolgáltatói piacteret szeretnénk létrehozni

A csatornázási program során minden érintett háztartás a közösen megvalósított beruházáson kívül saját maga is igénybe fog venni különböző szolgáltatásokat. Ilyenek pl. a belső bekötés terveztetése, kivitelezése, anyagok, termékek vásárlása, stb.

Egy ekkora méretű beruházásnál jó lenne, ha minél több olyan érdi vállalkozás tudná forgalmát növelni, akik a jó minőség mellett akár valamilyen kedvezményt is tudnak nyújtani a szolgáltatás mellé. Már vannak jelentkezők, akik jelezték ilyen irányú szándékukat.

Azt tervezzük, hogy hamarosan egy külön honlapon bemutatjuk azokat az érdi vállalkozásokat és a későbbiekben is ajánlani fogjuk a társulati tagoknak azokat, akik az érdi, diósdi, tárnoki csatornázási programban részt vevőknek kedvezményeket nyújtanak.

Kérjük, amennyiben ismer ilyen vállalkozást, jelezze feléjük, hogy jelentkezni lehet a piacter@erdicsatornazas.hu emailcímen, a termék/szolgáltatás bemutatásával, szolgáltatás esetén a kapacitás leírásával (pl. létszám, munkagépek száma), referenciák bemutatásával, termék-katalógus elérhetőségével, a nyújtott kedvezmény mértékével.


Comments Closed

Hozzászólások lezárva