Új helyre költözött a társulat ügyfélszolgálati irodája!

Az új iroda a Szabadság tér 12 alatt található!

Több társulati tag jelzése alapján, illetve a nagy ügyfélforgalommal járó időszakokban bebizonyosodott, hogy a jelenlegi ügyfélszolgálati iroda csak korlátozottan képes ellátni funkcióját. Sokszor több órás sorok voltak, az ügyfelek sokasága az utcán várakozott és a szűk helyiségben a zsúfoltság miatt nem volt lehetőség a kulturált ügyfélforgalomra sem.

Korábban a Társulat irodája az Alispán u. 8 alatt a földszinti helyiségek közül az egyik legkisebb volt. Az irodák legnagyobb részét az önkormányzati Társulás használja. A csatornázás fizikai kivitelezési munkáinak elkezdésével és a műszaki munkatársak munkába állásával az ő helyigényük is jelentősen növekszik.

Ezért felmerült annak szükségessége, hogy másik helységet keressünk. Több lehetőséget is megvizsgáltunk, fontos szempont volt azonban, hogy az új ügyfélszolgálati iroda jól megközelíthető legyen tömegközlekedéssel is és az idősek számára is, valamint a költségek se legyenek túlzóak. Az elkövetkező hetekben megtörténik az új iroda előkészítése és a költözés.


Nagyobb térképre váltás

Tehát várhatóan szeptember elejétől a Társulat új helyszínen fogadja majd ügyfeleit. Addig ügyfélfogadási időben még a régi helyszínen is van ügyelet!


Comments Closed

Hozzászólások lezárva