Hirdetmény az Érdi Csatornamű Társulat korábbi tagjai részére

Tisztelt Társulati Tag!

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy az Érdi Csatornamű Társulat Küldöttgyűlésének 119/2018 (V.10) KGyH számú határozata alapján a 2018. október 30-ig a Társulat számláira befolyt és fel nem használt összegeket ki kell osztani a társulati tagok között.

2018. október 30-án 206.023.637 Ft volt a Társulat bankszámláin. Ez tehát a jogszabály alapján a társulati tagok közös vagyona, amelyre nem volt szükség e beruházás során. Ezt az összeget az ingatlantulajdonosokat képviselő küldöttek döntése alapján szét kell osztani a tagnyilvántartásban szereplő társulati tagok között.

Az egyes Tagok részére – hiánytalanul teljesített befizetés eseténkiosztásra kerülő összeg:

13.850 Ft / érdekeltségi egység.

Aki nem fizette be a teljes összeget, annak értelemszerűen csökken a kiosztásra kerülő egységnyi összeg.

A Tagok a nekik járó összeget banki átutalás vagy postai kifizetés formájában jogosultak átvenni.

A kifizetés feltétele a jogosultság ellenőrzéshez szükséges Kifizetési Adatlap és Nyilatkozat kitöltése, tanúk előtti aláírása és a Társulathoz történő visszajuttatása a kézhezvételt követő 30 napon belül (postai cím: 2030 Érd, Szabadság tér 12).

A Kifizetési Adatlap és Nyilatkozat a társulati tagok címére küldött levélben és az erdicsatornazas.hu honlapról letöltve érhető el.

Tájékoztatjuk, hogy azon társulati tagok esetén, akiktől a fenti határidőig nem érkezik Kifizetési Adatlap és Nyilatkozat, a nekik járó összeget az elszámolási eljárás végén elkülönítetten kezelve átadjuk a törvény szerint az Önkormányzatnak. 

Érd, 2019. június 17.

Érdi Csatornamű Társulat „e.a.”

Elszámoló Bizottsága

A korábban (2018 májusban) már közzétett részletes elszámolást ide kattintva olvashatja.

Comments Closed

Hozzászólások lezárva