Részletfizetési lehetőség

Ma óriási forgalom volt az ügyfélszolgálaton. Nagyon sokan jöttek igénybe venni a részletfizetési lehetőséget vagy egyeztetni a nyilvántartott adatokat. Az alábbiakban egy többször elhangzott javaslatról olvashat.

Ma szinte egész nap az ügyfélszolgálati irodában dolgoztam. A kolléganők fogadták a személyesen megjelenteket, akik  részletfizetést igényeltek, én igyekeztem a telefonokra válaszolni.  Ennek ellenére előfordulhatott , hogy miközben egyik ügyféllel beszéltem, a telefon kicsengett, de nem tudtak minket elérni.

Több társulati tag  kérte, hogy tegyük fel a honlapra a részletfizetéshez használt nyomtatványt, hogy könnyebben és gyorsabban lehessen haladni. Ezért feltöltöttük, és ide kattintva letölthető.

Ha valaki olyan társulati tag, aki nem kíván vagy nem tud személyesen az ügyfélszolgálati irodában megjelenni és szeretné igénybe venni a részletfizetési lehetőséget, a következőket javaslom:

1. Töltse le a nyomtatványt, töltse ki értelemszerűen. Feltétlenül írja be ügyfél-azonosítóját és az ingatlan pontos címét. Ha levelezési címet szeretne megjelölni, azt a lakcím rovatba lehet beírni, míg az érdekelt ingatlanok rovatba a csatornázással érintett ingatlan(ok) címei kerüljenek.

Kérjük, minden oldalon írja alá!

[FRISSÍTVE!]

2. A kapott csekken vagy banki átutalással (a bankszámla és egyéb fizetési adatok itt megtalálhatók) fizesse be a következő összegeket:

-36.470  Ft első részlet címén (ezt az összeget írja be a kérelem “… Ft-ot (én vagy jogelődöm) befizettem érdekeltségi hozzájárulás címén jelen nyilatkozat aláírása előtt” rovatába ).
Ez 2009 november hónapig fedi le a befizetett időszakot.

-6.000 Ft adminisztrációs költség címén

Mindösszesen 42.470 Ft-ot. Ezt egyben, egy csekken vagy egy banki átutalással is lehet és kérjük befizetni.

Ha banki átutalással fizet, kérjük, feltétlenül írja be az átutalás közleményébe az ügyfél-azonosítóját!

3. A nyomtatványon 2009 december hónapot jelölje meg a részletek kezdő időpontjának!

4. A részletfizetési kérelmet és a befizetést igazoló bizonylat másolatát kérjük, küldje el faxon vagy postai úton a társulathoz.

Azokat a részletfizetési kérelmeket tudjuk feldolgozni, amelyek értelemszerűen vannak kitöltve és amelyek mellé mellékelték a fenti összeg befizetéséről szóló másolatot.

Ha a fenti módot választja, elkerülheti a sorban állást és otthonról, munkahelyéről is elintézheti!

Remélem, tudtam segíteni!


Comments Closed

Hozzászólás

az “Részletfizetési lehetőség”
  1. Dr. Kis Zoltán szerint:

    Nem tudom az ügyfélazonosítóm, honnan tudhatnám meg?

  2. árpibácsi szerint:

    Elnézést kérek az előbbi bejegyzésért; véletlenül küldtem el. A válasz ettől függetlenül változatlan. A csekkhez érkező levél első oldalán, fent, baloldalt szerepel.

  • RSS
  • Facebook