Tervezett szervíz- és terelőutak

A mellékelt térképen megtekintheti a javasolt szervíz- és terelőutakat


Szervíz- és terelő utak nagyobb térképen való megjelenítése

Comments Closed

Hozzászólás

az “Tervezett szervíz- és terelőutak”
 1. Kocsis Mária szerint:

  Tisztelt Simó Úr!

  Én a Gyula utcában lakom.
  Pontosan mit jelent az, hogy szeriz- és terelőút lesz belőle? És az, egy-egy utcaszakaszon mennyi ideig fog tartani?
  Nem látom, hogy a Riminyáki út teljes forgalma – esetleg – meg lenne osztva, ezzel csökkentve a terhelést! A Riminyáki út másik oldalán nem látok tervezett szervizutat.
  A 70-es években azért választottuk a műúttól második párhuzamos utcát telekvásárlásra, mert zöldövezetben óhajtottunk élni. Mekkora terhelést bír el, egy lakóházakhoz közeli egysávosnak is alig nevezhető út? Továbbá – a házak mit bírnak ki? És a mi idegeink?
  Mi nem egy műút melletti életformára rendezkedtünk be! Nem úgy terveztettük a házakat, nem úgy tartunk háziállatokat, stb…???? Várom válaszát.

  Tisztelettel: Kocsis Mária

 2. Simó Károly szerint:

  Tisztelt Kocsis Mária!

  Szeretném megnyugtatni, hogy szó nincs arról, hogy folyamatosan, a csatornázási programon kívül is terelőútként működne a Gyula utca! Természetesen csak arra az időszakra merül fel ez a kényszer, amíg a Riminyáki úton építik a szennyvízcsatornát.

  Tehát erre az időszakra vonatkozik. Természetesen nem a teljes forgalom menne arra, hisz erre az utca nem is alkalmas. Tudom és megértem, hogy arra az időszakra – pár hétre – , amikor nagyobb lesz az adott utcában a forgalom, másak lesznek a körülmények, zsúfoltabb lesz az utcájuk. Ezért elnézést és megértést kérünk!

  Azonban arra kell kérnünk, hogy Önök meg értsék meg: amíg a Riminyáki úton építenek, addig is valahol zajlani kell a forgalomnak. Cserébe az utcájukban előzetesen kiépített szilárd burkolat ott fog maradni a Riminyáki úti csatornaépítés után is, tehát ingatlanaik értéke is növekszik ezáltal.

  Tehát arra kell kérjük, hogy a közösségi érdeket figyelembe véve arra az időszakra, amíg a Riminyáki őt adott szakaszán csatornaépítés zajlik, viseljék el az ideiglenesen megnövekedett forgalmat!