Segítsen javítani a honlapot!

Év elején áttekintettem a honlapot és rá kellett jönnöm, hogy  – bár elég sok információ megtalálható – néha elég nehéz lehet a gyakorlatlan látogatónak gyorsan megtalálni azt, ami őt érdekli.

Kérem, segítsen: írja le a cikk alján kommentben, hogy:

– miért szokta látogatni a honlapot?

– megtalálta-e azt az információt, amit keresett?

– ha nem találta, mit látna szívesen a honlapon?

– volna-e létjogosultsága egy email hírlevél indításnak?

– megfelelőnek tartja-e a közösségi oldalon (Facebook) létrehozott oldalt?

illetve szívesen veszek bármilyen javaslatot a jobbításra!

 

Köszönettel:

Simó Károly

Comments Closed

Hozzászólás

az “Segítsen javítani a honlapot!”
 1. Matusek Lászlóné szerint:

  TISZTELT SIMÓ ÚR AZ EMAIL HÍRLEVÉL INDÍTÁSÁT JÓ ÖTLETNEK TARTOM, MERT ELÉG NEHEZEN TÁJÉKOZÓDOM A SOK INFORMÁCIÓBAN. – EZ LEHET AZ ÉN HIBÁM IS- SOK MINDENT VÉLETLENSZERŰEN TALÁLOK MEG. KÉRDÉSEM AZ EGY ÖSSZEGBEN FIZETŐK, HONNAN TUDJÁK MEG A CSATORNAJELET? ÉRD PEZSGŐ UTCA, ÉS KB MIKOR VÁRHATÓ A MUNKA KEZDETE? KÖSZÖNETTEL MATUSEKNÉ

  • Simó Károly szerint:

   Tisztelt Matusek Lászlóné!
   Köszönöm észrevételeit!
   A Pezsgő utcára még nem jelentették be a konkrét munkakezdési időpontot, de azt lehet tudni az itteni térkép alapján: https://erdicsatornazas.hu/wp-content/uploads/2012/01/6-vizgy.pdf , hogy a 6. részvízgyűjtő 2. ütemében van. A szakasz befogadója a Sárfehér, annak pedig a Rizling, ez utóbbi már készül, tehát hamarosan (az időjárástól függően 1-2 hónapon belül) várható, hogy felvonulnak az Önök utcájába is. Előtte mindenképpen értesítik!

 2. Matusek Lászlóné szerint:

  TISZTELT SIMÓ ÚR KÖSZÖNÖM A VÁLASZÁT, KÖZBEN ÉN IS MEGTALÁLTAM A “SZÍNES TÉRKÉPET”, NAGYON JÓ KÖSZÖNJÜK TOVÁBBI JÓ MUNKÁT MATUSEKNÉ

 3. Bató András szerint:

  Tisztelt Simó Úr!

  Nagyon hasznosnak tartom a weboldalt, azonban egy-két észrevételem nekem is lenne.
  Kicsit nehézkes eligazodni az információk között, amit egy jól működő keresővel át lehetne hidalni. Sajnos nekem a keresés funkció nem működik, bármely szóra keresve mindig a kezdőoldalra dob vissza és találatot nem jelenít meg. A másik javaslatom pedig, amennyiben valaki hozzászólást ír egy témához, úgy a hozzászólására érkezett válaszról hasznos lenne egy automatikus e-mail értesítés kiküldése (a hozzászólásban megadott e-mail címre), benne egy a weboldalra mutató, esetleg konkrétan a hozzászólásra mutató aktív linkkel.

  Üdvözlettel: Bató András

  • Simó Károly szerint:

   Köszönöm észrevételeit!
   A kereső azóta nem működik, amióta a portál motoron biztonsági okból állítanom kellett, ugyanis naponta 500-600 (!!) kínai spammer próbált hozzászólni. Ezért van az is, hogy az első hozzászólás meg kell várja a moderációt, de aki egyszer hozzászólt, annak a többit azonnal engedi. Remélem megtalálom a megoldást a kereső újbóli aktiválására is!
   A második kérdésre is megpróbálok megoldást keresni!

 4. Fejér György szerint:

  T. szerkesztők!!
  A jelenleg folyó munkák oldalon a kivitelezők listája számomra olvashatatlan, mert a táblázatban a betűk szaggatottak, hiányosak. Nekem egyetlen felbontásban sem olvasható!
  https://erdicsatornazas.hu/aktualis-munkavegzesek-januar-masodik-feleben/

  Tisztelettel
  Fejér György

 5. Kummer Gyula szerint:

  Tiszteletem!

  Érdeklődöm van-e rá mód, hogy felkerüljön a honlapra az előzetes állapot elmérést végzők igazolvány mintája?
  Tudjuk azonosítani, kit lehet beengedni.

  • Simó Károly szerint:

   Tisztelt Kummer Gyula!
   Nincs rá mód, hisz ezt a kivitelezést végző KEA Konzorcium – Közgép-Euroaszfalt adja ki. Előtte értesítést dobnak be, ahol telefonszám is van, amit fel lehet hívni, tehát nem állíthatnak csak úgy, váratlanul be.

   Másrészt nem is lenne célszerű, hisz ezzel pont azt érnénk el, hogy bárki – aki nem egyenes szándékkal érkezne – tudná, hogy milyen hamis igazolványt gyártson…

 6. Boo Tibor szerint:

  Tisztelt Simó Károly,

  javaslatom lenne az oldallal kapcsolatosan: Nem tudom milyen sűrűséggel futnak be az információk Önökhöz a kivitelezőktől, amikor a kivitelezések folynak, de talán érdekes/látványos lenne egy számlálót kirakni a főoldalra, hogy hány méternél, milyen készültségi fokon tartunk a megépített csatornaszakaszokkal. Ezt esetleg tovább lehet cizellálni kivitelezőnkénti bontásban.

  Esetleg az elkészült szakaszokat állapotnak megfelelően térképen ábrázolva (pl kiépítve, műszakilag átvéve, bekötve) bár lehet ez már “feleslegesen” sok munka lenne.

  A honlap egyébként alapvetően nagyon jó, minden információ megtalálható rajta. Esetleg praktikus lenne még egy FAQ/GYIK (vagy a meglévőt frissíteni), mert minden alkalommal ugyanaz a 8 kérdés hangzik el tv-ben/újságban/honlapon az érdeklődök részéről…

 7. Ouliczki Tamás szerint:

  Tisztelt Simó Károly Úr !

  Nagyon hasznosnak tartom ezt az “információs oldalt”.Sőt meglep a frissités gyakorisága is ,ami sajnos
  idehaza eléggé elhanyagolt tényező a szolgáltatók és üzemeltetők körében!Jeleneleg az a dolog foglalkoztat,hogy a belső szennyvizhálozati munkákat mikor kezdjem el kiviteleztetni ?Ehhez viszont azt lenne jó tudni,hogy az utcánkban mikor fektetik a gerinc hálózatot vagy már lehet hogy van ?
  Próbáltam a honlapon erre választ találni ,sajnos nem sikerűlt, mert vagy nincs vagy én nem találtam meg.Ez az adat azért lenne jó,mert az ember pénzügyileg és szabadság szempontjából is tudna tervezni.

  Köszönettel.
  Ouliczki Tamás
  Liptoi utca 64

  • Simó Károly szerint:

   Tisztelt Ouliczki Tamás!
   A belső szennyvízhálózat munkáit akkor szabad elkezdeni, amikor megérkezett Önhöz az írásos értesítés arról, hogy rá lehet kötni. Ettől a naptól még 90 napig nem kell talajterhelési díjat fizetni, tehát van idő rákötni.

   Az Önök utcájában már dolgoztak és dolgoznak (még nem fejezték be a csőfektetést a Liptói utcában), de attól, hogy a csatornacső a földben van, még nem lehet azonnal használni. Miután befejezték, még kb. 3-4 hónap, amíg megérkezik a rákötési engedély!

   Addig is javaslom, hogy vegye fel a kapcsolatot egy akkreditált mérnökkel, aki a belső hálózatot szakszerűen meg tudja tervezni és később át is veszi majd az elkészült hálózatot: https://erdicsatornazas.hu/a-beruhazo-tarsulas-altal-akkreditalt-tervezok-listaja/

 8. Nagy Kálmán szerint:

  Tiszteletem!

  Érdeklődni szeretnék, hogy újdonsült Érdi lakosként szeretném megtudni milyen feltételekkel és többek között mennyi pénzért tudok csatlakozni a csatornázási programhoz?
  Sajnos a weboldalon nem találok semmilyen pénzügyi információt erre vonatkozóan.

  Köszönettel,
  Nagy Kálmán
  (jelenleg telekvásárlás előtti, nem érdi lakos)

  • Simó Károly szerint:

   Tisztelt Nagy Kálmán!

   Kérem olvassa el az ingatlan adásvétel esetére közzétett tájékoztatónkat: https://erdicsatornazas.hu/mi-a-teendo-ingatlan-adasvetel-eseten/

   Adásvétel után kérem keresse fel ügyfélszolgálatunkat: https://erdicsatornazas.hu/magunkrol/a-tarsulat-elerhetosegei/

   • Nagy kálmán szerint:

    Tiszteletem Simó Úr!

    A csatolt tájékoztatót köszönöm, ezek szerint amennyiben a korábbi tulajdonos nem fizette be a csatornadíjat, abban az esetben nekem 250 ezer forintot kell most egyösszegben letennem?

    Köszönettel,
    Nagy Kálmán

    • Simó Károly szerint:

     Tisztelt Nagy Kálmán!
     Mivel Ön a jogutódja az ingatlan tekintetében az eladójának, ha ő nem fizetett, akkor a 250.000 Ft mellett a 2009 október óta számított késedelmi kamatot is meg kell fizetni. Ez mára összesen (a kettő együtt) kb. 320.000 Ft-ot jelent.

     Van lehetősége részletfizetést is kérni, ezért is javasoltam, hogy keresse fel ügyfélszolgálatunkat, ahol részletesen tudják mindezekről tájékoztatni!

     • Nagy Kálmán szerint:

      Tisztelt Simó Úr,

      Nem mondom, szépkis kamatot számolnak a befizetésekre. Esetleg befektetési javaslatuk nincs, hogy hogyan tehetnék szert én is ilyen kamatra?
      Viccet félretéve: megértettem amit ír, de felháborítónak tartom ezt a mértékű kamatot! Dehát ugye a demokrácia a szent…

      Maradok tisztelettel,
      Nagy

     • Simó Károly szerint:

      Tisztelt Nagy Kálmán!
      Azok a társulati tagok, akik határidőre befizették az érdekeltségi hozzájárulást, valóban jól fektették be a pénzüket, amint azt Ön is megállapította. Az érdekeltségi hozzájárulás adók módjára behajtandó köztartozás és biztosítani kell azt, hogy ne érje meg senkinek ne fizetni be határidőre a hozzájárulást.
      Megértem, hogy a helyzetbe belecsöppenve már nem nagyon tud változtatni a dolgon, hisz jogelődje volt az, aki nem fizette be határidőre. De ebben az esetben azt javaslom, tőle kérdezze meg, hogy miért nem tette ezt meg?